torsdag 20 november 2008

Tack och hej KL

Jaaaaaa idag åker jag till sol och bad! Sorgligt att lämna L förstås med vi ses igen på onsdag då hon och hennes man också kommer till Langkawi. Jag ska ta nattåget men planen var först att flyga då flyget bara tar 45 min mot tåget som tar 12 timmar. Men eftersom mitt Indienvisum lyser med sin frånvaro har jag inget pass. Och flygbolagen godkänner bara pass som id. Jaja...det ska faktiskt bli kul att åka tåg. Problemet är bara packningen...ett fasligt kånkande.
Som ni ser passar jag på att bjuda på lite julstämning...fast här sitter lamporna uppe året runt. Skäms lite när jag mitt i klimathotstider jublar som ett barn över alla lampor. Men jag älskar verkligen att sitta i KLCC på kvällen och bara titta ut över skyskrapor och parker som lyser inbjudande.
Nu bär det av mot stationen. L är och hämtar mannen på flygplatsen så det blir taxi till Sentral. Eftersom det är fredag är det vansinniga trafikstockningar så det gäller att bege sig i tid. Tåget går 20.00 men jag får bege mig redan 16.30. För en tur som i Sverige skulle ta 30 min (om det inte är sommartid och vägbygge på E6 förstås). Nästa gång vi hörs är jag på beeeeaccheeeen!

2 kommentarer:

  1. Hej Jeanette! Idag kom den första snön här och det ligger faktiskt kvar än. Linus är t.o.m. ute och åker pulka med en kompis (kl.22 en fredagskväll). Det ska bli fint väder (men kallt) i helgen. Skönt! Det är betydligt bättre än 10 grader, grått, blåsigt och regnigt.
    Beachen hade iofs inte varit fel den heller.... Någon gång får man väl ta sig råd att åka iväg. Det var några år sedan nu. Det mesta utlands jag varit på 6 år är Köpenhamn "S". Ha det gott och många kramar!/Kerstin

    SvaraRadera
  2. Tycker att det låter helt fel att åka till beachen, varfør ska man ligga dær och steka magarna nær man hær hemma kan halka omkring på isiga trottoarer med istappar hængande från næsan ....:-( BUHUUUU vad jag blir avundsjuk.
    Jag var så førutsægande igår att jag tog tåget från Kævlinge till Kastrup, vissst det tar 2,5 timmar att ta sig fram och tillbaka men å andra sidan har jag bara 8 km att tillryggalægga før att nå dørren dær hemma och det var halt igår kvæll det vill jag lova.
    Ta nu og hygge dig ordenligt ved beachen.
    Knus Cathrine

    SvaraRadera